Skip to content

Masvini meets the Winemaker - La Brune & Raats - 11 juli 2024

Donderdag 11 juli staat de volgende ‘Masvini meets the Winemaker’ gepland. Wat het nu zo speciaal maakt, is dat er niet 1 maar 2 topwijnmakers aanwezig zullen zijn!
Wijnmakers Nico Grobler (La Brune) en Gavin Bruwer (Raats Family Wines) zullen jullie te woord staan tijdens hun masterclass en hun wijnen laten proeven.

Wijndomein La Brune is gelegen in Elgin, een cool climate wijnregio in Zuid-Afrika. Op het domein worden 6 wijnen gemaakt, waarvan 4 onder het label ‘The Valley‘ en 2 onder het meer exclusieve label ‘La Brune‘. Chardonnay en Pinot noir staan centraal. De vele bezoeken aan de Bourgogne streek, zorgen ervoor dat er klassewijnen gemaakt worden, vol van finesse en elegantie, mét aandacht voor streek en terroir!

Raats Family Wines werd opgericht in 2000, regio Stellenbosch. Gavin Bruwer Slabbert werd tot wijnmaker en wijnbouwer benoemd in 2010, waardoor de basis was gelegd voor een succesvolle uitbouw van de wijnmakerij.
In de loop der decennia heeft Raats Family Wines een belangrijke rol gespeeld bij het ontdekken van gebieden waar Chenin blanc en Cabernet franc het best tot hun recht komen. Daarbij heeft het bedrijf zich ingespannen om specifieke bodemtypen te identificeren die van invloed zijn op het ras en om wijngaarden, zowel oude als jonge, met de grootst mogelijke aandacht voor detail te verzorgen, zodat er uitstekende wijnen kunnen worden geproduceerd.

Concept:
Een 10-tal kunnen geproefd worden, uitgeschonken door de wijnmaker zelf. Gedurende de avond worden een aantal warme en koude hapjes aangeboden.

Tussen 18u en 22u kunnen jullie een paar masterclasses volgen, onder deskundige begeleiding van de wijnmakers.
De kostprijs voor deze unieke avond bedraagt €30 per persoon.
INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK
Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling op rekeningnummer: BE28 7360 5092 0620 met vermelding ‘uw naam + La Brune Raats’.
Tijdstip:

Donderdag 11 juli vanaf 18u (tot 22u)

• Masterclass La Brune: 18u45 en 20u
• Masterclass Raats: 19u15 en 20u30
Locatie:
Masvini – Tweekerkenstraat 47, 9620 Zottegem
(Parkeerplaatsen vlakbij kerk Godveerdegem)
Hopelijk mogen we jou ook verwelkomen!
Team Masvini
#masvini #masvinimeetsthewinemaker #winetasting #labrunewines #raatsfamilywines
Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Ben je ouder dan 18 jaar?

Ik verklaar ouder te zijn dan achtien jaar.