Skip to content

Masvini

Een aantal jaar geleden waren we op reis in Toscane, Italië. We werden meteen verliefd op de streek, de wijngaarden, haar wijnen, de verhalen van de wijnbouwers, het prachtige landschap. Het was het begin van onze passie voor wijn.
We trachten tijdens onze reizen telkens een bepaalde wijnstreek en een aantal wijnhuizen te bezoeken. Hierdoor hebben we al enkele leuke contacten kunnen leggen. Het is voor ons belangrijk om het verhaal van de regio en het wijnhuis te kennen van elke wijn dat we serveren en aanbieden.

Onze interesse voor wijn bleef groeien en Aswin besloot de driejarige opleiding ‘Sommelier-conseil’ te volgen via Syntra te Gent.
In 2018 werd deze opleiding afgerond na een lesweek aan ‘l’Université du vin’ in Suze-la-Rousse (Rhône, Frankrijk).

Het kriebelde al even om met een eigen wijnzaak van start te gaan. Na enig overleg en het nodige opzoekwerk, was een nieuwe zaak geboren!
De naam Masvini was reeds gekend bij vrienden en familie en werd prompt vastgelegd. We zijn ondertussen klaar voor de volgende stap en willen deze naam ook aan het grotere publiek bekend maken.

Je kan bij ons terecht voor advies rond wijn, de aankoop van wijn en voor degustaties bij jou thuis.
Om ons aanbod van wijnen voldoende ruim en gevarieerd te houden, werken we ook samen met een aantal wijnimporteurs uit de streek.

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Ben je ouder dan 18 jaar?

Ik verklaar ouder te zijn dan achtien jaar.